Recenzija: Shiseido Shimmering Cream Eye Color kremasto sjenilo za oči

Sjenila Shiseido Shimmering Cream Eye Color moja su omiljena sjenila za oči (a i mog malog zvrka). 🙂 Probala sam ih u gotovo svim nijansama i upotrebljavam ih već dugi niz godina – praktički od kad su lansirana prije možda 10 godina (tada su nosila drugačiji naziv, no tekstura i ambalaža su ostali gotovo jednaki uz sitnije promjene) – jer su najpostojanija sjenila koja sam ikada probala, a boje su uistinu predivne.

To kažem ja osobno, no što kaže Shiseido o sjenilu Shimmering Cream Eye Color? Shiseido kaže da je Shimmering Cream Eye Color lagano kremasto sjenilo za oči sjajnog finisha, a zadržava svoj netom nanesen izgled do 16 sati bez razmazivanja ili nakupljana u preklopu očnog kapka. Nanosi se najbolje prstom. Hidratizira kožu zahvaljujući dugotrajnom hidratizatoru super hydro-wrap vitalizing DE. Iako sam vam već na početku otkrila da ga obožavam, idemo ga ipak staviti još malo pod lupu! 😉

Recenzija Shiseido Shimmering Cream Eye Color

Recenzija Shiseido Shimmering Cream Eye Color

Recenzija Shimmering Cream Eye Color sjenilo

Pakiranje i količina: kartonska kutijica i plastična ambalaža, 6g.

Cijena: cca 230kn.

Tekstura i konzistencija: vrlo kremasta, baršunasta, ugodna.

Recenzija Shiseido Shimmering Cream Eye Color sjenilo za oci

Rezultat i presuda: sjenilo Shiseido Shimmering Cream Eye Color na mojim je očnim kapcima potpuno postojan najmanje 8 sati čak i bez podloge za sjenilo koja produljuje postojanost, iako moram napomenuti da se nakon cca 4-5 sati polako, ali minimalno, počinje nakupljati na preklopu, ali boja ostaje praktički cijeli dan i nakon 8 sati nošenja. Ne razmazuje se cijeli dan i tek nakon cca 8 sati počinje polako, minimalno blijedjeti što nadamašuje sva sjenila koja sam do sada probala.

Savršeno se stapa s kožom odn. blenda. Izvrsno je pigmentiran i jako dobro prekriva. Može se nanositi čak i aplikatorom međutim, prstima ćete postići puno bolji rezultat. Jednostavno se nanosi i odlično kombinira s ostalim sjenilima pa čak i onima koji nisu u obliku kreme.

Recenzija Shiseido Shimmering Cream Eye Color sjenilo za oci

Zar vas ova nijansa (tin) ne podsjeća na doba ABBE i njihovu šminku?? 🙂

Sjenilo za oči Shiseido Shimmering Cream Eye Color koje dolazi u čak 30ak nijansi, vrlo je dugotrajno i za nanošenje je potrebna vrlo mala količina te stoga smatram da je omjer cijene i kvalitete ovog sjenila odličan! Dajem mu čistu peticu i ostat ću mu vjerna dok god se bude proizvodio. 🙂

Savjet: budući da mu je cijena dosta visoka probajte ga nabavljati po outletima jer tamo uvijek možete pronaći isti proizvod ali po najmanje 20% nižoj cijeni primjerice u staroj ambalaži, budući da proizvođači često znaju mijenjati ambalaže proizvoda. Ovako izgleda sjenilo Shimmering Cream Eye Color kad se curke našminkaju s njim 🙂 :

Recenzija Shiseido Shimmering Cream Eye Color sjenilo za oci I moj mali zvrk obožava gurati svoje prstiće u mamina omiljena sjenila. To mamu ne čini najsretnijom, ali čemu se opirati, viša sila je ipak viša sila. 🙂

Shiseido je brand sa 140-godišnjom tradicijom i vrlo ga volim te je oduvijek, pa čak i iz mojih tinejdžerskih dana, barem jedan Shiseido proizvod sastavni dio moje kozmetičke torbice! 🙂 Inače je Shiseido japanska tvrtka, dok naziv Shiseido dolazi iz kineskog Yi Jing odn. Knjige promjena iz knjiga filozofije konfucijanizma. Za detaljnije informacije posjetite službenu Shiseido web-stranicu.


Ovdje pogledajte ostale recenzije šminke i vodiče za kupnju šminke i kozmetičkog pribora:

xoxo, voli vas

Magdalena Belle and the Makeup

Jedna misao o “Recenzija: Shiseido Shimmering Cream Eye Color kremasto sjenilo za oči

  1. Pingback: Plava u svim nijansama vs. marsala :) | Belle & the Makeup

Komentiraj